снимка pixabayПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп обеща да съди властите на щата

...
снимка pixabayПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп обеща да съди властите на щата
Коментари Харесай

Тръмп се зарече да съди щата Невада заради гласуването по пощата

снимка pixabay

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща да съди управляващите на щата Невада, откакто локалните законодатели демократи одобриха закон за разпращане на бюлетини до всички гласоподаватели, с които те да гласоподават по пощата, съобщи Ройтерс, представен от вести.бг.

Тръмп дефинира това като противозаконен среднощен прелом и сподели, че администрацията му към този момент приготвя желае.

Невада стана седмият щат, който изпраща бюлетини на всичките си регистрирани гласоподаватели за изборите на 3 ноември. Юта, Колорадо, Хавай, Орегон и Вашингтон към този момент организират изборите си напълно по пощата, а Калифорния и Върмонт взеха решение да го създадат тази година поради пандемията.

Тръмп не един път е казвал, без да привежда доказателства в поддръжка на изказванието си, че гласуването по пощата ще докара до повсеместни измами.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР